Reviews - Bodytreats voor pedicure, nagels, massage Wassenaar


Professionele behandeling (uitgebreide mani-/pedicure met slickpour) onder het genot van een heerlijk kopje groene thee. Babette is naast bijzonder vriendelijk, ook erg goed in wat ze doet! Ik kom graag terug.
CS 26-03-2018

Snel ,efficiënt en gezellig, trefwoorden die voor deze behandeling (nagels verzorgen) van toepassing zijn.
A. van Veen 09-03-2018

Professioneel, doelgericht en vriendelijk! Kortom, als herboren na de massage bij Bodytreats!
L. Groen 21-02-2018

Nails with a twist: coaching gesprekken inclusief!
A. v. Coburg 20-02-2018

Het is voor mij elke keer opnieuw een heerlijke ervaring en Babette is heel goed en professioneel Kortom de beste.
Jaap Jan Zandbergen 19-02-2018

Zoals altijd weer een super pedicure behandeling gehad! Met gelac en als kers op de taart een super ontspannende voet massage 🤗 absolute aanrader!!!!
Y. vd Velde 17-02-2018

Al vijf jaar kom ik zo’n 10x per jaar bij Bodytreats voor een massage. In principe voor een Ayurvedische massage, maar Babette weet de massage altijd zo aan te passen aan mijn concrete behoeften, dat ik er heel veel baat bij heb. Doordat ze zich regelmatig bijschoolt, kan ze haar technieken ook naast elkaar gebruiken tijdens één massage. Haar vaardige handen, de geurende olie en de verwarmde massagetafel zorgen ervoor dat ik er na afloop weer even tegen kan. Meer dan een verwenmoment!!!  23-5-2016

SERVICE MET HOOFD EN HART

“Tijd voor de klant en diens wensen is belangrijk bij Bodytreats. Zo heb ik het ervaren in de bijna 3 jaar dat ik bij Babette kom. De service bij Bodytreats is mens- en niet geldgericht zoals je dat helaas vaak elders tegenkomt.Met haar intelligentie en sensitiviteit weet Babette op ieders wensen individueel in te gaan – of je nou voor gelnagels, pedicure of massage kiest. Bij Bodytreats ben je een individu en geen nummer en dat is volgens mij de sterkte van deze salon.”

Alexandra von Coburg

“Als je de massageruimte binnen komt ervaar je meteen al een gevoel van rust. Dit is mede ook door de rust die Babette uitstraalt. Je voelt dat Babette je met aandacht en respect aanraakt. Door haar ervaring voelt het ook echt aan als een vloeiende massage; ze weet wat ze doet! Heerlijk! Als herboren kom je van de massagetafel af en kun je er weer tegenaan… ”

Dennis

“Al ruim een jaar kom ik met enige regelmaat bij Bodytreats voor pedicure en massage. Deze behandelingen beheerst Babette tot in de puntjes. Zij is zeer professioneel en weet je ook bijzonder op je gemak te stellen. Dit maakt een bezoek aan haar salon tot een echt ontspannings-moment. Hierbij raad ik een behandeling bij Bodytreats dan ook aan voor iedereen die ‘quality time’ aan zichzelf wil spenderen.”

Frėderique
09-01-2012, Wassenaar

“Lieve Babette, het is al weer ca. drie jaar dat ik bij je kom voor een wekelijkse ontspannings-massage. Dat heb je op een professionele wijze, in je goed uitgeruste salon met vriendelijke
uitstraling gedaan, in goed overleg met mij over wat er nodig is. Daarmede heb jij mede bijgedragen dat ik de zorg en hulp aan mijn gehandicapte echtgenote, die thuis verzorgd werd, fysiek vol kon houden. Ik ben je daar dankbaar voor want het is ook voor jou een inspannend beroep. Ik kan jou en Bodytreats van harte aanbevelen. ”

Met hartelijke groet, R. J. de Vries.

“Een massage bij Bodytreats, brengt de balans weer wat terug in mijn leven. De dagelijkse drukte van mijn werk en gezin maakt mijn lichaam en geest gespannen, wat mijn gevoel van welbevinden en functioneren niet ten goede komt. Na een massage voel ik mij meer in contact met mijzelf, is mijn lichaam meer ontspannen, en is mijn denken meer helder en tot rust gekomen. Dit geeft nieuwe energie, en een frisse kijk op de dingen. Ik ervaar een massage behandeling als een cadeau aan mijzelf.”

van der Lecq

“Ik ben een vaste bezoeker van Bodytreats voor niet alleen een massage maar ook voor een pedicure. In de beginperiode heb ik enkele massages ondergaan om een keuze te maken. Die is uiteindelijk gevallen op de Lomi Lomi massage, waarin Babette je elementen uit de Hawaiaanse natuur laat beleven, en welke een diep ontspannend gevoel geeft. Aloha. Denk nu niet dat deze massage telkens hetzelfde is, nee, Babette weet er altijd weer iets extra’s in de kunst van het aanraken in te brengen. Ik blijf daarvoor terugkomen. Haar pedicurebehandeling straalt professionaliteit uit en is een weldaad voor mijn voeten. Een aanrader. Ik blijf ook daarvoor een vaste bezoeker. Bovendien weet Babette tijdens een massage of pedicure een sfeer te scheppen, die bijdraagt aan een groter welbevinden. Kortom, ook in  2013 een vaste bezoeker.”

Joop

“Na veel omzwervingen langs masseurs en masseuses bij Bodytreats terecht gekomen en daar ben ik zo blij om. Bij Bodytreats heerst rust. Babette neemt uitgebreid de tijd voor je, masseert niet alleen heel lekker, maar ook zeer kundig en professioneel en heeft aandacht voor je persoonlijke wensen.Welke massage ik ook kies, ik kom er altijd als herboren vandaan! Voeten zijn voor veel mensen een ondergeschoven kind, maar ik kan iedereen verzekeren dat dat voor Babette zeker niet zo is. Ze behandelt de mijn regelmatig. Na een lekker voetenbadje worden niet alleen de nagels geknipt, maar ook pijnlijke plekjes behandeld en eelt verwijderd. Het voelt zo lekker en als ook nog de nageltjes gelakt zijn met Shellac. Dat loopt veel fijner en voelt veel prettiger!”

Martine Hafkamp

Zwangerschapsmassage bij Bodytreats
“Babette heeft naar mijn mening de gave om met liefdevolle aandacht een ontspanningsmassage te geven tijdens je zwangerschap. Gedurende mijn twee zwangerschappen heb ik me regelmatig bij Bodytreats laten masseren en heb dat als prettig en warm ervaren. Liggend op mijn zij heeft Babette juist die lichaamsdelen aandacht gegeven waar ik spanning voelde, zoals rug, schouders en benen. De buik wordt, alleen als je dat wilt, met zacht rondwrijvende bewegingen meegenomen.  Door de aangepaste houding en ondersteuning met kussens kon  mijn lichaam zich helemaal aan de ontspanning overgeven. Babette vraagt vooraf naar je specifieke wensen en stemt de behandeling hier vervolgens op af, dat maakte het voor mij heel persoonlijk. Ik kan deze zwangerschapsmassage aanraden aan elke zwangere vrouw die een moment voor zichzelf zoekt, om te ontspannen en gedachten tot rust te laten komen. De massage hielp mij ook om mijn aandacht volledig op mijn lichaam te richten en contact te maken met het nieuwe leven in mijn  buik.”

“Dank je wel Babette, voor de heerlijke ontspanningsmassages. Na een week (lichamelijke) arbeid kom ik tot diepe rust en ontspanning tijdens dat half uurtje op zaterdagochtend. Het is vooral fijn omdat je precies aanvoelt waar de aandachtspunten zitten. Ik ga altijd weer heerlijk rozig naar huis. Vorige week ook de nieuwe voetmassage behandeling gehad. Wow! We staan toch kennelijk te weinig stil bij al het werk dat onze voeten dagelijks voor ons verrichten. Dat voel je goed als ze door jou onderhanden genomen worden. Helemaal fris en ontspannen staan we daarna weer stevig op de wereld. Dank je wel.”

A3

“Mijn handnagels zijn broos en breken snel. Via mijn zus ben ik ca.1 jaar geleden bij Bodytreats terecht gekomen. Ongeveer elke 3 weken laat ik mijn nagels met Shellac bijwerken en lakken. Babette doet dit met volle overgave en heb ik een nagel erg beschadigd, geen probleem er is altijd wel een mouw aan te passen om dit te herstellen. Sinds lange tijd mogen mijn nagels weer gezien worden. Ook heb ik 2 maanden geleden een ontspanningsmassage gehad. Ik kwam zeer ontspannen van de tafel en kan iedereen aanraden om een massage bij haar te ondergaan. Heerlijk !!!!! Zij is professioneel maar toch betrokken bij de klant en deze sfeer is geheel terug te vinden in haar studio. Voor de prijs hoef je het niet te laten. De prijs/kwaliteitverhouding zijn zeer goed in balans !!!! Een echte aanrader van een zeer tevreden klant.”

Rosieta

“Ondergetekende is alweer ca 3 jaar massage cliënt van Bodytreats. Zolang als de massages zo prima blijven, blijf ik gewoon klant van Bodytreats !! De locatie en de ruimte van Bodytreats is klein maar o zo fijn. Alles wat er zou moeten zijn is er namelijk !! Babette vraagt altijd, voor zij begint, wat de specifieke klachten zijn die zij dan kan attackeren. Zij begrijpt het dan ook goed !! Mocht er iemand in mijn kennissenkring zijn die een goede massage nodig heeft, dan zal ik Bodytreats altijd als eerste (en enige…) noemen. Kortom; komt, wanneer dat nodig is, zo snel mogelijk naar Bodytreats en ondergaat dat wat ik hierboven heb geschreven.”

Jaap

“Ik probeer zo eens in de 2 maanden langs Babette te gaan en noem dat een kado aan mezelf, heerlijk genieten van een massage op maat. Ik heb er verschillende uitgeprobeerd en zo heb ik ontdekt wat ik een prettige massage vind. Fijn is het ook dat je de enige bent die aanwezig is, het geeft echt het gevoel dat alleen ik tel en je wordt ook niet afgeleid door pratende andere personen. Ik vertel Babette elke keer weer dat het heel vreemd is ergens ver weg te zijn maar toch wakker. Het is balen als het afgelopen is (een uur is zo om) maar het voelt erg goed. Verder een keer mijn nagels laten doen ook prima.Ik vraag een Bodytreats bon voor mijn verjaardag en raad iedereen aan om het eens uit te proberen.”

Angelique van Veen

“Ik kan het iedereen aanraden, ik ben super tevreden, mooie salon en prima hygiëne. De ervaring van de nagelstylist is prima. Ze weet echt alles van de nagels, daarom heb ik gekozen voor Bodytreats.”

“In deze nieuwe Lente, geeft BODYTREATS  jou een nieuwe gewaarwording!!! Op een gemakkelijk te bereiken locatie, ligt de salon van Bodytreats van Babette. Zij heeft passie voor haar werk en je bent bij haar letterlijk en figuurlijk  in goede handen!! Een aanrader voor massage en de nieuwe nagellak methode die 3 weken jouw handen doen schitteren. Het kan niet beter!!!”

“HOERA met Bodytreats van het nagelbijten af. Al zolang ik me kan herinneren ben ik een fanatieke nagelbijter. Begin dit jaar heb ik besloten om daar nu echt serieus mee te stoppen. Als elegante, eigentijdse en verzorgde vrouw van veertig plus was ik die lelijke handen zat. Maar hoeveel keer had ik dit al niet geprobeerd? En ik ben erg van het praktische werken, in en rond het huis… dus vaak braken ze weer af, of ging ik weer bijten.Ik ben bij Bodytreats terecht gekomen op aanraden van een vriendin. Ik had al een mini randje aan mijn nagels en vroeg of Babette me kon helpen… De neiging om weer te gaan bijten en pulken was enorm, maar ik wilde mooie nagels! Mooi, maar geen opvallende plak, nep of lange nagels. Het moest gezond zijn en verzorgd eruit komen te zien. En ook stevig en praktisch in het dagelijkse bewegelijke leven.Mijn randje was nu nog te klein om er veel mee te kunnen, maar  Babette adviseerde mij om mijn nagels te lakken in een mooie kleur met OPI nagellak. Hierdoor bleef ik van mijn nagels af en was al trots en blij met het prachtige gezicht. Hier wilde ik mee verder!Deze gel laag zit er een aantal weken op. Heeeeel praktisch, hoef nergens bang voor te zijn, beschadigen niet ook niet bij ramen zemen of tuinieren. En om de zoveel weken  kijkt Babet er weer naar en houdt het netjes in vorm en kleur. Tenslotte ben ik ook zeer content over de know how en medische kennis van Babette. Dit lijkt wellicht overbodig, maar ik heb ook wel eens een klein wondje aan mijn nagel gehad. Dit werd door Babet met rust gelaten, en pas bij volledige genezing gaat zij verder met haar product aanbrengen. Jammer maar even een pleistertje erop.  Ik respecteer dit en vind het ook belangrijk om te vermelden. Ook verandering van kleur / vorm van een nagel kan er op duiden dat de gezondheid van de vinger niet optimaal is. En ook daar wijst ze op. Vandaar dat er ook  goed gekeken wordt onder de gel / nagellak. Heel fijn om te weten aangezien er momenteel door sommige nagelstylistes eerder aan het korte termijn resultaat wordt gedacht dan aan de algehele gezondheid van de klant.”