Cosmetische voet

Onze voeten dragen ons door het leven heen en verdienen meer aandacht. Sta stevig en verzorgd met je voeten op de aarde, gun jezelf een moment van rust en geniet van een behandeling bij Bodytreats.

Voeten verwen pakket         

De behandeling begint met het aanbrengen van een antibacteriÎle spray en je voeten gaan in een voetenbad. Daarna volgt het knippen van de nagels, het eventueel verwijderen van oude nagellakresten, worden de nagelriemen verzorgd, teruggeduwd en geknipt. Vervolgens brengen we een heerlijk ruikende scrub aan die de dode huidcellen verwijderd en de huid zacht doet aanvoelen om daarna eventueel eelt te verwijderen. Voor extra verzorging worden je voeten in een voedend masker gezet waarbij de afvalstoffen worden opgenomen. Als laatste in dit verwenpakket volgt er een voetmassage om tot totale ontspanning te komen.

Shellac    

Shellac is inmiddels een begrip geworden! GÈÈn vervanger van nagellak en gÈÈn vervanger van kunstnagels. Het wordt als nagellak aangebracht, gedroogd in de UV-lamp en blijft 6 weken goed zitten. Het wordt afgewerkt met een super hoogglans. Afbladderende nagellak, krassen en droogtijd behoren allemaal tot het verleden! U kunt direct uw schoenen weer aan. De behandeling is inclusief het verwijderen van de oude laag Shellac.

Lakken French Pedicure      

De French Pedicure techniek, waarbij de vrije rand wit van kleur is en het nagelbed roze, wordt doormiddel van nagellak aangebracht en blijft ca 6 weken zitten. Neem a.u.b. teenslippers mee.