Gel nagels Wassenaar


De behandeling van Gel nagels wassenaar begint met het desinfecteren van je handen met een antibacteriële gel. Vervolgens bereiden we de natuurlijke nagel voor om te zorgen dat de kunstnagel (de tip) goed hecht aan je eigen nagel. Daarna wordt de gel op de nagel geplaatst in de gewenste kleur. Gel is een kant-en-klare substantie die uit het potje wordt genomen met de penseel. Een bolletje gel wordt op de nagel gelegd en in de juiste vorm geduwd om een natuurlijk uitziende kunstnagel te creëren.  Door middel van vijlen modeleren we de nagel in de gewenste vorm. Gel hardt uit doormiddel van een lamp met ultraviolet licht waar je hand ca 2 minuten in ligt. We sluiten de behandelingen af met een verzorgende handencrème.

Nabehandeling nagels
Wanneer je voor kunstnagels kiest zal je om de 3 à 4 weken de nagels moeten laten opvullen, aangezien je eigen nagels doorgroeien. De acryl of gel die op de kunstnagel zit groeit mee en zorgt ervoor dat er een beetje uitgroei te zien is bij de nagelriem. Het is aan te raden niet te lang te wachten met de nabehandeling.

French Manicure
Meestal zien we de nagels gemaakt volgens de French Manicure techniek, waarbij de nagelverlenging een witte rand is en het nagelbed naturel of roze. Je kan ook kiezen voor een  verlenging in kleur of glitter voor extra effect.

Naturel nagels
Mensen die graag hun nagels gelakt hebben kiezen meestal voor een naturel nagel, waarbij er alleen een naturel laag over de verlenging heen wordt gezet.

Nagels verwijderen
Wanneer je kiest om gel of acryl nagels te laten zetten, hou er a.u.b. rekening mee dat je deze goed bij laat houden.
Mocht er een periode zijn waarin dit lastig is of je wilt na een tijdje toch afzien van de gel of acryl nagels dan kun je deze natuurlijk altijd (voor een klein bedrag) op een verantwoorde manier bij Bodytreats laten verwijderen.
Wil jij bepalen hoe je nagels er uit zien? Bel of mail voor een afspraak voor je nagels Wassenaar 070-7569817.
handverzorging wassenaar

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

2 + 0 = ?

This post is also available in: Engels