Ayurvedische massage

Een zachte, energetische massage met ayurvedische kruidenolien toegespitst op de drie dosha’s (wat je basisconstitutie betekent waar onder vata, pitta en kapha), waarbij je lichaam weer tot leven wordt gemasseerd. De massage bestaat uit lange strijkingen en drukpunten (marma punten) die aangeraakt worden. De massage activeert lymfe- en bloedsomloop en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De eerste keer hebben we meer tijd nodig om het juiste dosha (type) te bepalen.

Na de massage voel je je compleet en diep ontspannen en het heeft een diepere werking, gericht op volledig welbevinden.

Behoefte aan complete en diepe ontspanning? Bel voor een afspraak 070-7569817.

Lomi Lomi massage heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen, is goed voor de stofwisseling, de bloedsomloop en versoepelt de lichaamsbeweging. Vastgezette spanningen kunnen vrijkomen en vitaliteit wordt gestimuleerd.

Het is een diep ontspannende massage die effect kan hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau . Daarnaast zorgt het voor harmonie en balans. De volledige lichaamsmassage bestaat uit lange, vloeiende bewegingen waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.

Kom weer in harmonie met je eigen lichaam en bel voor een afspraak 070-7569817.

Het is een verrassende, unieke massage die veel ruimte en rust in het lichaam geeft.

Behoefte aan ontspanning? Bel voor een afspraak 070-7569817.

massage wassenaar hotstone

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

1 + 6 = ?

This post is also available in: Engels