Zwangerschapsmassage

Wilt u een leuke cadeaubon geven voor een zwangerschapsmassage Wassenaar? Bent u zelf op zoek naar een zwangerschapsmassage ? Laat jezelf door een zwangerschapsmassage weer in contact komen met je lichaam, en samen zijn met je kindje. Er vinden veel veranderingen in je lichaam plaats tijdens de zwangerschap, die voor wat ongemakken kunnen zorgen op fysiek gebied. Daarnaast ontstaat er ook een band met het kind wat in je groeit, en wordt een nieuwe gevoelsbeleving aangeraakt bij jou als vrouw. Met een zwangerschapsmassage die gericht is op ontspanning zal je merken dat je ademhaling dieper wordt, je spieren soepeler en het verbetert de doorbloeding.

Je wordt uitgenodigd om de aandacht vanuit het hoofd naar het lichaam te laten gaan om je bewust te worden wat je voelt. Dit geeft een heerlijk gevoel van ontspanning en maak je contact met je ongeboren kindje. Deze massage wordt op de zij en gedeeltelijk op de rug uitgevoerd, waarbij je wordt ondersteund door verschillende kussens.

Zwangerschapsmassage werkt enorm ontspannend, is geen drukpuntmassage en heeft geen medisch doel.  Als je een afspraak wilt maken is het handig als je een controle hebt gehad bij de verloskundige. In principe kan deze massage gedurende de hele zwangerschap gegeven worden.

Samen met je kindje gemasseerd worden? Bel of mail voor een afspraak 06-33884536.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

7 + 0 = ?