Nagels Wassenaar Bodytreats Nagelstudio Wassenaar

Onze handen en nagels zijn een subtiel maar heel belangrijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk. In het dagelijks leven heb je wellicht een representatieve functie, waarbij verzorgde handen een must zijn. Mooi verzorgde handen dragen ook bij aan het zelfvertrouwen. Bodytreats is een professionele nagelstudio en kan je helpen mooie nagels en handen te krijgen en te behouden. Wij werken met professionele merken zoals Young Nails® en O.P.I.® en Shellac®. Je kunt bij ons terecht voor manicure & Shellac behandelingen

Laat je handen heerlijk verwennen met een handverzorging en/of nagelbehandeling, neem een ontspannen moment met als eindresultaat handen en nagels die er weer verzorgd en mooi uit zien.

Onze mogelijkheden voor handverzorging:

Altijd al verzorgde handen willen hebben? Bel voor een afspraak 070-7569817.

Altijd mooie en verzorgde nagels Wassenaar

Breken of scheuren je nagels? Of heb je lelijke nagels door nagelbijten? Het kan ook zijn dat je nagels niet mooi groeien of wil je een keer bijzondere nagels voor een speciale gelegenheid? Bodytreats is een professionele nagelstudio op een rustig gelegen locatie met uitzicht op de haven van Wassenaar. We helpen je aan mooie nagels en handen. Voor uw nagels wassenaar kunt u snel bij BodyTreats terecht!

Bij Bodytreats kan je terecht voor manicure, Shellac en nog veel meer. Wij kunnen je handen heerlijk laten verwennen; je hebt een heerlijk ontspannen moment met als eindresultaat verzorgde nagels. Daarnaast biedt Bodytreats ook andere voordelen:

  • Aandacht en zorg vanuit respect voor de ander;
  • Je wordt geholpen door een gediplomeerde en ervaren nagelstyliste;
  • Na een behandeling bij ons heb je altijd mooie en verzorgde nagels;
  • Wij bieden ook speciale aandacht voor je voeten.

Al voldoende gehoord om direct een afspraak te maken om je nagels in Wassenaar te laten behandelen? Bel dan naar 070 – 756 98 17 of stuur een e-mail naar info@bodytreats.nl. Ook kan je bij ons een afspraak maken voor een ontspanningsmassage of bij onze een pedicure.

Shellac Wassenaar

Heb je van jezelf al mooie lange nagels, dan kun je deze ook laten verstevigen of beschermen tegen afbreken. Dit doen wij door een dun laagje shellac op je natuurlijke nagels aan te brengen.

Onze nagelstudio is gevestigd aan de Haven 2A in Wassenaar. Voor het maken van een afspraak bel je naar 070 – 756 98 17. Ook kun je een e-mail sturen naar via onze contactpagina.

Parkeren is bij ons gratis.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

3 + 0 = ?