RELAX, ENJOY & BE WELL

Waarom kies je voor Bodytreats?
Ik ben een gediplomeerde masseuse, nagelstyliste en pedicure. Je ontvangt uitstekende zorg tijdens de behandeling met veel aandacht voor hygiene. De tijd is speciaal voor jou gereserveerd zodat alle aandacht naar jou uitgaat.

.

Massage wassenaar

Massage

Met de massages van Bodytreats ervaar je een groter welbevinden en meer levensenergie omdat je een toestand van algehele harmonie bereikt. “Beleef de ontspanning door de kunst van het aanraken.”

meer…

Nagelstudio Wassenaar

Handverzorging

Onze handen zijn een subtiel maar heel belangrijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Bodytreats is een professionele nagelstudio in Wassenaar en kan je helpen mooie nagels en handen te krijgen en te behouden.

more…

pedicure wassenaar

Voetverzorging

Onze voeten dragen ons door het leven heen en verdienen meer aandacht. Sta stevig en verzorgd met je voeten op de aarde, gun jezelf een moment van rust en geniet van een behandeling bij Bodytreats.

more…

Relax: in ons hectische leven nemen we te weinig tijd om te ontspannen. Daardoor dreigen we te verkrampen, letterlijk en figuurlijk. Door regelmatig een relax moment te plannen voorkom je de kans op verkramping.

Enjoy: geniet van een van de massages, die ik je kan bieden en ontspan zo lichaam en geest. Of laat in alle rust je handen of voeten verzorgen.

Be Well: je zult merken dat je na iedere behandeling, zowel pedicure als een massage, er weer tegen kunt!

Welkom bij Bodytreats.
Mijn naam is Babette Tettero en ik verzorg de behandelingen bij je. De salon is geopend in 2009 en ik vind het fantastisch om sinds die tijd veel verschillende mensen in mijn salon te verwelkomen.
Met veel plezier en enthousiasme geef ik je een van de heerlijke behandelingen.
Voor handverzorging, een massage of pedicure in Wassenaar ben je bij Bodytreats zeker aan het juiste adres! Bodytreats is gevestigd aan de Haven 2A in het oude gedeelte van Wassenaar.

Het is een rustige omgeving met veel privacy en mooi uitzicht op de haven.Er zijn een nagelstudio met wachtruimte en een aparte massage ruimte beschikbaar die sfeervol en rustig zijn ingericht.

Ervaringen van onze klanten:

“Tijd voor de klant en diens wensen is belangrijk bij Bodytreats. Zo heb ik het ervaren in de bijna 3 jaar dat ik bij Babette kom. De service bij Bodytreats is mens- en niet geldgericht zoals je dat helaas vaak elders tegenkomt.Met haar intelligentie en sensitiviteit weet Babette op ieders wensen individueel in te gaan – of je nou voor gelnagels, pedicure of massage kiest. Bij Bodytreats ben je een individu en geen nummer en dat is volgens mij de sterkte van deze salon.”