RELAX, ENJOY & BE WELL

Welkom bij Bodytreats, het adres in Wassenaar voor massages, pedicure en handverzorging.

Massage

massage wassenaar

Met de massages van Bodytreats ervaar je een groter welbevinden en meer levensenergie omdat je een toestand van algehele harmonie bereikt. “Beleef de ontspanning door de kunst van het aanraken.”

meer…

Handverzorging

Onze handen zijn een subtiel maar heel belangrijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Bodytreats is een professionele nagelstudio in Wassenaar en kan je helpen mooie nagels en handen te krijgen en te behouden.

more…

Voetverzorging

voetverzorging wassenaar

Onze voeten dragen ons door het leven heen en verdienen meer aandacht. Sta stevig en verzorgd met je voeten op de aarde, gun jezelf een moment van rust en geniet van een behandeling bij Bodytreats.

more…

Welkom bij Bodytreats.

Mijn naam is Babette Tettero en ik verzorg de behandeling bij u. Graag tot ziens!

Waarom Bodytreats?

Groter welbevinden

Met onze massages ervaar je een groter welbevinden en meer levensenergie. Een massage helpt daarnaast het lichaam zichzelf te helen en kan je geest ertoe brengen niet langer te dwalen.

Ontspanning en zorg

Gediplomeerde masseuse

Voor handverzorging, een massage of pedicure in Wassenaar bent u bij Bodytreats zeker aan het juiste adres! Bodytreats is gevestigd aan de Haven 2 A in het oude gedeelte van Wassenaar. Het is een rustige omgeving met veel privacy en mooi uitzicht op de haven.Er zijn een nagelstudio met wachtruimte en een aparte massage ruimte beschikbaar die sfeervol en rustig zijn ingericht. Daarnaast is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en is het ook per bus of fiets goed te bereiken

Ervaringen van onze klanten:

“Tijd voor de klant en diens wensen is belangrijk bij Bodytreats. Zo heb ik het ervaren in de bijna 3 jaar dat ik bij Babette kom. De service bij Bodytreats is mens- en niet geldgericht zoals je dat helaas vaak elders tegenkomt.Met haar intelligentie en sensitiviteit weet Babette op ieders wensen individueel in te gaan – of je nou voor gelnagels, pedicure of massage kiest. Bij Bodytreats ben je een individu en geen nummer en dat is volgens mij de sterkte van deze salon.” 

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief