Beauty

Bij Bodytreats zijn er nu gezichtsbehandelingen bijgekomen. En hoe! Het geeft zoveel plezier en voldoening om deze behandelingen te mogen geven? En ik ben echt zo trots op de merken die heel zorgvuldig zijn uitgekozen om mee te werken. Ik hoop dat jij er ook zo blij van wordt.

Waarom een beauty behandeling bij Bodytreats? Je bevind je in een heerlijke rustige omgeving waarbij jij alle aandacht krijgt. De behandelingen zijn met zorg uitgekozen en op maat voor jou afgestemd. De jarenlange ervaring in de wellness branche en de kennis en kunde die zijn opgebouwd, dat ga je merken. Daarnaast is de behandeling echt iets anders.

Lees verder op de pagina’s:

Ayurveda is een holistiche levenswetenschap en beschouwt een persoon als een geheel en richt zich op het in evenwicht brengen van de persoon en het creëren van harmonie. Dat gebeurt al bij de huid en de verzorging daarvan.

Lakshmi Total Beauty Concept is de behandeling die voor 60 of 90 minuten te kiezen is op Ayurvedische basis en daarbij ervaar je een totale ontspanning en huidverbetering & verzorging.

Malima Cosmetics – Essence of beauty, wellness & spa maakt de gezichtsbehandeling een aangename behandeling met huid eigen ingrediënten die heerlijk ruiken. Behandelingen zijn te kiezen voor 60 of 90 minuten.

schoonheidsspecialiste wassenaar

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6 + 0 = ?