Lakshmi Total Beauty Concept

Uiterlijke schoonheid is een reflectie van innerlijke gezondheid en welzijn, plezier en een goede balans in het leven. Er wordt gewerkt met de natuurlijke vitaminen van essentiële oliën, plantenoliën en de kennis van Ayurveda die aan de basis liggen van ieder product. Ze zijn Eco vriendelijk, Milieu vriendelijk, vrij van micro plastics en hebben AIAB Bio-Eco certificering.

We gaan eerst de producten vanuit de detox lijn gebruiken om goed te gaan reinigen en te detoxen. Hierdoor kunnen alle werkstoffen beter worden opgenomen. Vervolgens gaan we over op het rebalanceren van de dosha’s Vata, Pitta of Kapha. We gaan de huid vanaf de basis weer opbouwen met volwaardige en juiste voedingsstoffen die ze nodig heeft. Om uiteindelijk met de Anti-Age lijn producten te werken die heel rijk zijn aan voedingsstoffen en ook voller van textuur.

Daarbij is een behandeling met de Lakshmi producten echt een beleving. Het is een totaal Beauty concept omdat de Ayurveda met drukpunten massage en energetische invloed meewerkt in de volledige beleving van de behandeling. Daarnaast is het een holistische behandeling. Dit maakt het een uniek en persoonlijke ervaring die zoveel meer is dan alleen een gezichtsbehandeling.

Er zijn nu 2 verschillende behandelingen mogelijk bij Bodytreats volgens dit prachtige concept met natuurlijke producten die rijk aanvoelen en heerlijk ruiken.

Lotus Face +/- 60 minuten

verjonging & huidverbetering

Wil je je richten op de gezichtsverzorging, waarbij de huid alle aandacht krijgt die ze nodig heeft middels de dieptereiniging, eventueel epileren, oneffenheden verwijderen, peeling of AHA enzym peeling, masker, nek/schouder massage, serum en crème, kies dan voor de Face behandeling
Deze duurt ca 45 – 60 minuten

1ste afspraak: Lotus Face treatment incl Intake ca 60-75 minuten € 72,50

Vervolg afspraak: Lotus Face treatment ca 45-60 minuten € 72,50.

Optioneel wenkbrauwen verven / epileren

Royal Face +/- 90 minuten

verjonging, huidverbetering & uitgebreide massage  **Total Beauty Concept**

Daarnaast is er de Royal Face behandeling waarbij je huid met deze gezichtsverzorging de beloning ontvangt die ze verdient. Dat niet alleen, ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische én huidverbeterende verzorging van top tot teen!

Deze behandeling start met een aromatisch voetenbad, een voet- en hand-reflexmassage, waardoor je energie beter zal gaan stromen en je meer balans ervaart. Verder ontvang je de dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, eventueel epileren, peeling of AHA enzym peeling, masker (optioneel Vit C masker), gezicht- & nek/schouder- massage, serum en crème.

Met de weldaad van de Royal Face behandeling die ca 75-90 minuten duurt, zal je een gevoel van totale welzijn ervaren door de verjongende, huid verbeterende behandeling waarbij je je volledig in het hier en nu bevindt. Daarbij ervaar je een zijdezachte huid en een totale ontspanning die nog lang voelbaar blijft.

1ste afspraak: Royal Face treatment incl Intake ca 90 – 105 minuten € 97,50

Vervolg afspraak: Royal Face treatment ca 75 – 90 minuten € 97,50

Optioneel wenkbrauwen verven / epileren

Extra’s bij te boeken bij een gezichtsbehandeling
Epileren € 17,00
Epileren & wenkbrauwen verven € 28,00
Wenkbrauwen verven € 17,00

Voor de ayurvedische massage en gezichtsbehandelingen zullen we door middel van observatie en een vragenlijst je constitutie bepalen en aan de hand van dit resultaat gaan we met specifieke oliën en andere natuurlijke producten werken die een diepe werking zullen hebben op fysieke en mentale klachten.

Ben je helemaal geboeid? Bel me voor een afspraak op 06-33884536.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

3 + 0 = ?