Pedicure Wassenaar

Pedicure easy
Zoekt u een goede en erkende pedicure Wassenaar? Bij ons wordt je met de beste producten behandeld. Voor de voet die weinig eelt heeft of regelmatig een pedicure krijgt. De voeten worden ontsmet. We verzorgen de nagelomgeving, je nagels worden geknipt en licht eelt wordt verwijderd met een scalpel mesje en glad gemaakt met een pedicure motor. We sluiten af met een voeten crème. De behandeling duurt ca 30 min.

Pedicure standard

Voor de voet die meer aandacht nodig heeft. De voeten worden ontsmet. We verzorgen de nagelomgeving, nagels knippen, overmatig eelt wordt verwijderd met een scalpel mesje en glad gemaakt met een pedicure motor, likdoorns of zaadlikdoorns halen we weg en we behandelen een ingegroeide teennagel of schimmelnagel. We sluiten af met een voeten crème. Duurt ca 50 min. Dit is onze Standard pedicure behandeling die wij in Wassenaar aanbieden.

Pedicure easy & relax

Voor de voet die weinig eelt heeft of regelmatig een pedicure krijgt en zin heeft in verwenning. Allereerst worden de voeten ontsmet. We verzorgen de nagelomgeving, je nagels worden geknipt en licht eelt wordt verwijderd met een scalpel mesje en glad gemaakt met een pedicure motor. Daarna brengen we een heerlijk ruikende scrub aan die de dode huidcellen verwijderd en de huid zacht doet aanvoelen. Voor extra verzorging worden je voeten in een voedend masker gezet waarbij de afvalstoffen worden opgenomen. Als laatste in dit verwenpakket volgt er een voetmassage om tot totale ontspanning te komen. Ter afsluiting kunnen naar keuze de nagels gelakt worden. (Niet voor mycosenagels). Duurt ca 75 min.

Pedicure Wassenaar standard & relax 

Voor de voet die meer aandacht nodig heeft en zin heeft in verwenning. De voeten worden ontsmet. We verzorgen de nagelomgeving, nagels knippen, overmatig eelt wordt verwijderd met een scalpel mesje en glad gemaakt met een pedicure motor, likdoorns of zaadlikdoorns halen we weg en we behandelen een ingegroeide teennagel of schimmelnagel. Daarna brengen we een heerlijk ruikende scrub aan die de dode huidcellen verwijderd en de huid zacht doet aanvoelen. Voor extra verzorging worden je voeten in een voedend masker gezet waarbij de afvalstoffen worden opgenomen. Als laatste in dit verwenpakket volgt er een voetmassage om tot totale ontspanning te komen. Ter afsluiting kunnen naar keuze de nagels gelakt worden. (Niet voor mycosenagels). Duurt ca 90 min.

Pedicure Wassenaar BodyTreats  verzorgt je voeten zoals ze het nodig hebben. Wil je speciale aandacht voor je voeten? Bel voor een afspraak  070-7569817, maak direct een afspraak via onze website, of neem contact op via ons contactformulier.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

6 + 0 = ?